De VOV-Beurs 2021 gaat door!

L&D Praktijk
Beurs Feb

De afgelopen maanden hebben we met één oog op het nieuws en één oog op de stuiterende L&D-wereld verschillende plannen, scenario's en verwachtingen afgewogen. Het lijkt ons op dit moment zowel fantastisch fijn als heel haalbaar om de VOV-Beurs in de gekende vorm te organiseren.

We gaan voor 150 stands en 1500 bezoekers. Het enige verschil met vorige edities: hij wordt nog beter! We voorzien een extra formule waarbij er in de drie dagen voorafgaand aan de beurs in de voormiddag ook online workshops worden gegeven. Daarnaast breiden we ons aanbod van internationale standhouders uit en verruimen we onze Engelstalige communicatie.

Vanaf nu gaan we als team volop aan de slag om dit te realiseren. We finaliseren het beursdossier op 15 maart; registraties voor aanbieders gaan 8 april open. Niet snel daarna lanceren we de website met alle praktische informatie voor bezoekers.

Uiteraard blijven we de ontwikkelen rond covid-19 opvolgen. Over eventuele bijsturingen in de plannen berichten we in een aparte covidsectie op de website van de VOV-Beurs zodra die in de lucht is.

Tot die tijd blijven we je via www.vov.be, onze nieuwsbrief en sociale media op de hoogte houden.