Start to Learn met VOV

Team VOV
Startto Learn Witrand

VOV staat al bijna vijftig jaar voor verbinding en uitwisseling tussen L&D-professionals. Honderden gemotiveerde leden en een enthousiaste Raad van Bestuur zetten zich daarvoor in. VOV-pitstops, masterclasses, de VOV-Beurs... als er maar kennis gedeeld kan worden.

De dagelijkse werking van VOV ligt bij ons, het team: Margot en Marjon. Beiden jonger dan VOV en redelijk vers aan boord. Om de continuïteit van de vereniging te waarborgen én in te spelen op veranderingen in de sector en de buitenwereld, zetten we actief in op de ontwikkeling van de organisatie en van onszelf als team en individu. Wat zijn sterktes, waar kunnen we groeien? Hoe houden we onze financiën gezond? Hoe zorgen we voor kwaliteit?

Met deze Start to Learn campagne willen we deze zoektocht openstellen voor publiek. We laten jullie via een wekelijkse blog (opgedeeld in 10 stappen die we zetten, vanaf nu tot aan de zomervakantie) weten met welke vragen we bezig zijn. We delen getuigenissen en stellen elke woensdag een vraag op de VOV Linkedin groep, zodat we ook van jullie input als VOV-ers kunnen leren. We verwijzen naar activiteiten binnen en buiten VOV die in het desbetreffende kader relevant zijn. Laten we elkaar zo inspireren.

Doe je mee? Start to Learn!

Stap 1: Ontdek je sterktes

Stap 2: Leren uit je fouten

Stap 3: Werken aan inzetbaarheid

Stap 4: Nieuwe gewoontes ontwikkelen

Stap 5: Rustig en een beetje lui zijn

Stap 6: Hardop werken

Stap 7: Pragmatisch prutsen met modellen

Stap 8: "We moeten praten"

Stap 9: De L&D-er als rolmodel?

Stap 10: Op zoek naar conflict

Lees ook ...