VOV deelt en ondersteunt tijdens de Covid-19 crisis

VOV-Nieuws Gezondheid & welzijn
16 Maart Klein

Het Covid-19 virus treft de L&D-sector - net als vele andere sectoren - hard. Voor velen onder jullie zijn het hectische dagen. Opleidingen worden geannuleerd, collega's willen antwoorden op vragen, leveranciers en klanten moeten worden gecontacteerd, technische werkloosheid en andere steunmaatregelen moeten op de rit worden gekregen, er moet worden overlegd met andere afdelingen in de organisatie, praktische zaken rond thuiswerk en kinderopvang moeten worden geregeld… Om nog niet te spreken van de zware economische klap voor vele (kleine) aanbieders. 

VOV pakt gedurende deze crisisperiode haar rol als netwerkvereniging, die L&D-ers ondersteunt en informatie samenbrengt, deelt en uitwisselt uitdrukkelijk op. We staan in contact met collega-organisaties Simulearning en diverse HR-koepels om informatie en advies te bundelen. In dat kader delen we al graag de Covid-19 Q-and-A van HRPro.

We zijn niet verantwoordelijk voor de vertegenwoordiging van de sector bij de overheid. Dit ligt bij organisaties als Federgon, waarmee we wel in contact staan. Informatie die in...

Zin om verder te lezen?

Om dit artikel verder te lezen moet je lid zijn van het VOV netwerk.
Ben je reeds lid? Log dan nu in om verder te lezen.

Word nu lid Inloggen