Kick-off Lerend Netwerk Change

Partneractiviteiten
02 10
Happy Hour

De L&D professional staat er dikwijls alleen voor wat betreft het leren en opleiden van medewerkers. Daarbovenop staan L&D professionals voor tal van nieuwe L&D-vraagstukken zoals het opzetten van een L&D strategie, een nieuw LMS-systemen implementeren, sociaal leren faciliteren ten tijde van home working, etc. Daarom organiseert De Opleidingscoach meermaals per jaar het L&D World Café.

Het L&D World Café is een gezellige en laagdrempelige manier om in contact te komen met andere L&D-professionals die voor gelijkaardige uitdagingen staan. Door middel van onze interactieve en dynamische werkvorm nodigen we jullie uit om ervaringen te delen en samen nieuwe ideeën en inzichten op te doen. We sluiten af met een drankje en gezellige babbel tijdens de Happy Hour.

Deze editie van het L&D World Café draait rond het thema 'change' en is de kick-off van het Lerend Netwerk Change van VOV en De Opleidingscoach.

Je kan voorafgaand aan het L&D World Café een specifiek change-thema aanvragen. Tijdens het World Café gaan we samen op zoek naar antwoorden, tips & tricks en nieuwe inzichten.

Via een aantal stellingen zetten we het gesprek op gang. We selecteren de belangrijkste stellingen en gaan in dialoog met elkaar – met een drankje en een hapje. Het aantal plaatsten is beperkt, dus gelieve op voorhand in te schrijven.

Partners

Praktische info

Adres Het Rekreatief, Doornstraat 600, 2610 Wilrijk

Type Open voor iedereen
Extra informatie

Het L&D-World Café & Happy Hour gaat door in Het Rekreatief, Wilrijk op 02/10/19.

  • Ontvangst vanaf 17u00 (versnapering inbegrepen) 
  • Start World Café om 17u30
  • Aansluitend Happy Hour en netwerking vanaf 19u00 

Gelieve bij inschrijving aan te geven in het veld "Opmerkingen" dat je je wenst in te schrijven voor optie 1 (World Café + Happy Hour) 

Lid van VOV? Gebruik de code VOVCAFE voor gratis toegang. Voor niet-leden kost deelname aan L&D World Café + Happy Hour €85 per persoon (excl. BTW) 

Meer info en inschrijven ziehier

Meer info over het volledige traject van het Lerend Netwerk Change vind je hier