Learning Technologies Conferentie London 2019

Partneractiviteiten Internationale conferentie
13 02
Learning Technologies Cover

Voor de zevende keer kun je je aansluiten bij de delegatie onder de vlag van NVO2 en VOV lerend netwerk. Ger Driesen van aNewSpring zal opnieuw de delegatie leiden, dit keer samen met Tine Seuntjens van VOV lerend netwerk en John May van de NVO2/NSCU. Je kan je aansluiten bij de delegatie en profiteren van een gereduceerd tarief en minstens zo belangrijk: van de inspiratie van vakgenoten (www.learningtechnologies.co.uk ).

Conferentie

De tweedaagse conferentie (13 en 14 februari) brengt L&D professionals vanuit de hele wereld bij elkaar. Ieder jaar groeit het aantal deelnemers en de populariteit van deze conferentie waardoor ook het aanbod ieder jaar ruimer is. In vijf tracks verzorgen zo’n 60 sprekers diverse sessies. Grote namen in 2019 zijn: Jane Hart, Jane Bozarth, Karl Kapp, Shannon Tipton, David Kelly. Keynotes door Daniel Susskind (The future of professions) en Marcia Conner (The new social learning). 

Voor het programma zie https://www.learningtechnologies.co.uk/welcome/conference/programme

Alle delegatieleden krijgen 20% korting op de officiële conferentieprijs van £ 1.295,-- zodat deelname £ 1.036,-- (exclusief VAT/BTW) kost. De conferentie prijs betreft de toegang tot de conferentie (inclusief twee dagen lunch en drankjes aan het einde van de middag). Reis en verblijf is niet inbegrepen en dien je zelf te regelen.

De korting is leuk, onderdeel van een delegatie zijn en samen leren en elkaar inspireren is nog leuker. In België is een pre-meeting op donderdag 24 januari omstreeks 17u30 bij VOV Lerend netwerk, meer informatie volgt hierover nog. 

Tijdens het congres is er voldoende mogelijkheid om te netwerken en met andere delegatie leden, samen te eten, afspraken te maken wie welke sessie volgt en natuurlijk om uit te wisselen hoe de conferentie thema’s toe te passen zijn in de eigen Belgische/Nederlandse situatie - uiteraard is niets daarvan verplicht. De vakbeurs is voor conferentie deelnemers ook gratis toegankelijk in hetzelfde gebouw. 

Gratis Vakbeurs

Lukt het niet om budget vrij te maken voor de conferentie? Dan is er nog een mooi alternatief. Tegelijkertijd met de conferentie vindt op dezelfde locatie een vakbeurs plaats met (internationale) aanbieders van diverse diensten op het gebied van learning & development. Ook zullen tijdens de beurs zo’n 150 gratis seminars te volgen zijn. Beursbezoekers zijn ook welkom bij de delegatie.                                                                                                                                                                                                                                                          

Wil je meer informatie of je aanmelden als deelnemer?  Neem contact op met:

Ger Driesen

  • tel +31(6)15667217 
  • e-mail: ger@anewspring.nl

Partners

Praktische info

Locatie Excel conferentiecentrum in oost Londen (https://www.learningtechnologies.co.uk/welcome)
Adres ExCel London
Royal Victoria Dock, 1 Western Gateway
E16 1XL London
Engeland
Kostprijs € 1.036 pond (excl. BTW) voor VOV-leden
€ 1.295 pond (excl. BTW) voor niet leden
Type Open voor iedereen

Coördinatoren