Lerend Netwerk Change

VOV-Activiteiten
02 10
Lerend Netwerk Change Cover

Het lerend netwerk ‘change’ zoomt in op de relatie tussen L&D en change. Een relatie die doorheen de jaren onderbelicht is geweest. De Opleidingscoach gelooft dat L&D en change moeten evolueren naar een nieuwe vorm van partnership. Via het L&D World Café en 2 verdiepende sessies bestuderen we de verschillende facetten van dit partnership.

Dit lerend netwerk wordt gefaciliteerd door Leen Lievens en Soetkin Linhart van De Opleidingscoach. Vanuit hun rol als consultant deden zij verschillende L&D projecten in het kader van diverse changetrajecten. Ze delen graag hun ervaring en gaan met ons op zoek naar het partnership tussen L&D en change. 

Programma:

Sessie 1: L&D World Café – 02/10/19

Sta jij voor een specifiek change-vraagstuk? Je kan voorafgaand aan het L&D World Café een specifiek change-thema aanvragen. Tijdens het World Café gaan we samen op zoek naar antwoorden, tips & tricks en nieuwe inzichten.

Via een aantal stellingen zetten we het gesprek op gang. We selecteren de belangrijkste stellingen en gaan in dialoog met elkaar – met een drankje en een hapje.

Sessie 2: Welke impact heeft change op ons brein?(22/10/19 van 14u – 17u)

Veel verandertrajecten doorprikken gewoontes en automatismen bij medewerkers. Wat doet change precies met ons brein? En hoe kunnen we vanuit L&D hier gerichter op anticiperen?  

Sessie 3: Welke rol heeft L&D in change? (19/11/19 van 14u – 17u)

In welke fase van een changetraject dient L&D betrokken te worden? En op welke manier? Wat als we via opleiding en training nieuwe kennis willen overdragen maar botsen op weerstand en onwetendheid bij medewerkers?


Partners

Praktische info

Locatie Wilrijk en Antwerpen
Adres
Kostprijs € Gratis voor VOV-leden
Type Open voor iedereen
Extra informatie

Sessie 1: Het L&D World Café gaat door vanaf 17u00 in Het Rekreatief, Wilrijk

Gratis deelname met kortingscode voor VOV-leden: VOVCAFE

Inschrijven voor sessie 1: het L&D World Café kan online;


Het Lerend Netwerk sessie 2 gaat door van 14u - 17u00 bij VOV Lerend Netwerk, Jozef Wautersstraat 3, 2600 Berchem

Het Lerend Netwerk sessie 3 gaat door van 14u00 – 17u00 in het Van der Valk Business Center, Joe Englishstraat 54, 2140 Antwerpen

Inschrijven voor sessie 2 en 3? Stuur een mailtje naar info@vov.be