VOV-Book & Breakfast 'Zinvol digitaliseren' door Peter Snoeckx

VOV-Activiteiten VOV-Book&Breakfast
17 09
Zinvoldigitaliseren

Machines zijn hyperefficiënt geworden en de digitalisering is overal - zeker na corona. Hoe je eigen organisatie of bedrijf moet reageren op die ingrijpende snelle veranderingen is niet altijd duidelijk. Maar het antwoord is simpel, zegt Peter Snoeckx: door je aan te passen aan de nieuwe wensen van de klant, en door verder te denken dan een pagina op sociale media of een webshop.

Dit boek stelt een zesstappenmodel voor om jouw organisatie aan de slag te gaan met digitalisering. Daarnaast leer je de randvoorwaarden, uitdagingen, systematische aanpak en prioriteiten kennen, en ontdek je hoe je na je digitale transformatie je voorsprong blijft behouden.

Met de uitvoerige cases, tips en voorbeelden kan je meteen zelf aan de slag. "Voor elke zaakvoerder en manager die wegwijs wil worden in een digitale wereld, de concurrentie dag na dag een stap voor wil blijven en zijn digitale transformatie succesvol en duurzaam wil aanpakken."

Programma

donderdag 17 september 2020

08:15 - 08:30 Onthaal
08:30 - 09:40 Boekvoorstelling

Praktische info

Locatie Online
Adres Online

Kostprijs

Wil je nog deelnemen aan dit event? Stuur een mailtje naar info@vov.be


€ Gratis voor VOV-leden

€ 30 voor niet leden: stuur een mailtje (met facturatiegegevens) naar info@vov.be en we maken je inschrijving in orde.

Al onze prijzen zijn excl. btw.

Type Open voor iedereen
Extra informatie

Dit event gaat online door via Zoom. Alle deelnemers die hun adres doorgeven via info@vov.be ontvangen het boek per post.


Coördinatoren