VOV Book & Breakfast - Bert Van Thilborgh - Trendsurfing

VOV-Activiteiten VOV-Book&Breakfast
13 06
Header Book Breakfast

Trendwatcher Bert Van Thilborgh gidst je in TRENDSURFING doorheen de veranderingsprocessen in onze snel evoluerende, uiterst volatiele en ambigue maatschappij. Dit is het eerste Nederlandstalige methodologische boek waarin de auteur de technieken van trendanalyse verheldert en in een structureel model giet. Daarnaast reikt het boek hulpmiddelen en handvatten aan om als lezer op trends te surfen en de golven van innovatie op te zoeken.

Bert observeert, kwantificeert, verklaart en geeft een toekomstrichting aan hoe trends zich bovendien verder kunnen ontwikkelen. Hij kiest daarbij voor actuele, (inter)nationale voorbeelden en surft naar diverse domeinen, zoals de automobielsector, de retail, toerisme en hospitality, het luxesegment, media en entertainment, telecom en consumentenelektronica en diverse lifestylesectoren. Maar evenzeer kiest hij voorbeelden uit de zachtere sectoren, zoals de gezondheidszorg en de non-profitsector.

TRENDSURFING is een must-read managementboek voor elke trendgevoelige, trendsettende of toonaangevende CEO, bestuurslid, ondernemer, marketeer, innovatiespecialist, productontwikkelaar en beleidsmaker. Iedereen wil tenslotte meesurfen op de golven van verandering. De aanpak en persoonlijke stijl van Bert Van Thilborgh dagen de lezer bovendien uit om zelf het trendsurfpak aan te trekken.


Over de auteur

BERT VAN THILBORGH is historicus, trendwatcher en futuroloog. Hij stond aan de wieg van twee succesvolle marketingcommunicatiebureaus in België en Nederland. In 2016 richtte Bert het trendwatching en innovation agency Futureproved op. Hij wordt geconsulteerd om strategisch vooruit te kijken, toekomstanalyses te maken, trendinzichten te delen of trendrapporten te maken voor bedrijven.


Ook aansluiten bij de VOV-Pitstop over Leren in de toekomst? Schrijf je hier in!

Partners

Programma

dinsdag 13 juni 2023

08:00 - 08:30 Onthaal
08:30 - 09:40 Book & Breakfast

Praktische info

Locatie Kortrijk
Adres Hangar K
Nelson Mandelaplein 2
8500 Kortrijk
Kostprijs
  • Gratis voor VOV-leden
  • € 30 (excl. BTW) voor niet leden: stuur een mailtje (met facturatiegegevens) naar info@vov.be en we maken je inschrijving in orde.
Type Open voor iedereen

Coördinatoren