VOLZET VOV-Book & Breakfast - Zonder leiders geen zelfsturing - Michel Rosius

VOV-Activiteiten VOV-Book&Breakfast
20 11
Ben B Zelfsturing Nov 18

Organisatiemodel voor teams

Zelfsturende teams, iedereen heeft er de mond van vol. Organisaties organiseren zich rond en in functie van kernteams die het werkproject autonoom vorm geven. Leiderschap is niet meer functiegebonden, maar een domein dat iedereen kan invullen.

Michel Rosius pleit voor missie-realiserende teams als kompas.

Tijdens deze Book & Breakfast krijg je meer uitleg over zijn visie, het boek en tips & tricks over zelfsturing in de praktijk.

Over de auteur

Michel Rosius is gegradueerde in de orthopedagogie en systeemtherapeut. Hij was 24 jaar actief in de Vlaamse welzijns- en gezondheidssector als hulpverlener en als beleidsverantwoordelijke. 

Sedert 2008 werkt hij als consultant bij VOCA Training en Consult. Hij is hier vooral actief rond thema’s als coaching, leidinggeven, communicatie, samenwerking. Begeleiding van teams en van leidinggevenden (zowel in groep als in individuele coaching) is zijn actieterrein. Vanuit deze praktijk kwam steeds meer de organisatiecontext in beeld. Het begeleiden van organisaties in hun ontwikkeling werd steeds meer onderdeel van zijn praktijk.

Het systemisch referentiekader is steeds een rode draad om ontwikkeling van individuele medewerker, team en organisatie te beïnvloeden. Vertrekpunt is steeds dat mensen en organisaties over krachten en talenten beschikken die tot oplossingen en groei leiden.

In 2017 richtte Michel Vocabis op.

Nog niet ingeschreven voor de aansluitende VOV-Pitstop over Change? Doe het dan meteen!

Partners

Programma

dinsdag 20 november 2018

08:00 - 08:30 Onthaal met koffie en ontbijt
08:30 - 09:40 Boekvoorstelling

Praktische info

Locatie Antwerp Management School
Adres Sint-Jacobsmarkt 9
2000 Antwerpen
Kostprijs € Gratis voor VOV-leden
€ 30 voor niet leden

Al onze prijzen zijn excl. btw.

Type Open voor iedereen

Coördinatoren