VOV-Pitstop: Back to basics?! Up- en reskilling, oude wijn met nieuwe inzichten

VOV-Activiteiten VOV-Pitstops
25 04
Header Pitstops

We hebben de mond vol over up- en reskilling. Om het met de woorden van Mathias (Vermeulen, die ja!) te zeggen: je kan je afvragen waar L&D de afgelopen decennia mee bezig is geweest als het niet precies dàt is! Oude wijn in nieuwe vaten dus. Met één nuance: L&D staat niet stil, zowel de wetenschappelijke inzichten als de context evolueren dusdanig dat het zeker de moeite is om in het topic te duiken met zowel ervaringsdeskundigen als academici.

We zijn te gast bij de VIVES/Brugge Business School op 25 april voor een boeiend en afwisselend avondprogramma met diverse invalshoeken. VIVES is een belangrijke speler in het aanbieden van opleidingen in functie van levenslang leren. Het is dus logisch dat deze samenwerking met VOV tot stand is gekomen, en dat we beroep kunnen doen op de expertise van de (gast)docenten van VIVES.

De volgende sprekers staan op het programma (wordt nog aangevuld):

Partners

Praktische info

Locatie Brugge
Adres Vives Brugge Business School
Xaverianenstraat 10
8200 Sint-Michiels
Kostprijs
  • Gratis voor VOV-leden
  • € 250 excl. BTW voor niet-leden: stuur een mailtje (met facturatiegegevens) naar info@vov.be en we maken je inschrijving in orde.
  • Leden van VOCAP betalen € 125 excl. BTW (gelieve voor inschrijving te mailen naar info@vov.be). 

Bij inschrijving rekenen we natuurlijk op je aanwezigheid. Kan je er toch niet bij zijn, graag een seintje vóór maandag 17 april (12u).

Annuleer je later, dan ben je (als niet-lid en lid) het bedrag van €250 verschuldigd.

Type Open voor iedereen

Coördinatoren

Deze enthousiasteling schreef zich al in.