Learning Technologies 2024

Learning Technologies (17 & 18 april 2024 - Londen, VK) is het jaarlijkse event voor L&D-professionals (zowel ontwikkelaars, consultants en beslissers) die goed zicht willen hebben over de technologische ontwikkelingen in het L&D-vakgebied. Ga mee met de BE-NL delegatie en geniet van mooie kortingen, extra activiteiten, exclusieve meet & greets, netwerkmomenten en nog zoveel meer!


Learning Technologies is het jaarlijkse event voor L&D-professionals (zowel ontwikkelaars, consultants en beslissers) die goed zicht willen hebben over de technologische ontwikkelingen in het L&D-vakgebied. Het event combineert een inhoudelijk L&D-congres met toonaangevende sprekers in het vakgebied met een beursvloer met een groot aantal L&D-leveranciers die actief zijn op de Europese markt. Afgelopen jaren kwamen we met een delegatie van ongeveer 100 deelnemers uit Nederland en België naar het event wat door ongeveer 10.000 deelnemers bezocht werd.

Belgisch-Nederlandse delegatie

Ook dit jaar reizen we op 16 april weer met een Nederlandse en Belgische delegatie naar dit toonaangevend event wat op 17 en 18 april in London georganiseerd wordt. Net als voorgaande jaren is er ook dit jaar weer een mooie kortingsregeling voor die deelnemers die via onze Nederlandse partnervereniging Develhub of VOV boeken en deelnemen aan de BE-NL delegatie.

Exclusieve delegatie activiteiten

Voor diegene die willen deelnemen aan of de beurs of de conferentie organiseert VOV samen met Develhub de Belgisch/Nederlandse delegatie met een aantal extra contact momenten waarop we elkaar kunnen ontmoeten en kennis en ervaringen kunnen delen. Zo starten we op 16 april ‘s avonds met een welkomstdiner waar we onder het genot van een hapje en een drankje kennis met elkaar kunnen maken. Ook dit jaar hebben we Donald Taylor (de host van de conferentie) gevraagd om tijdens dit diner een persoonlijk welkom te verzorgen. Middels de WhatsApp-groep voor de delegatiedeelnemers kunnen we zowel vooraf, tijdens en na het event met elkaar in contact blijven en elkaar bevragen over of attenderen op interessante ontwikkelingen.

Op basis van het aantal aanmeldingen stellen we een passend programma op met additionele activiteiten en contactmomenten speciaal voor de deelnemers aan de Belgisch/Nederlandse delegatie zoals bijvoorbeeld een aantal meet & greets met toonaangevende L&D-experts. Hierover krijgen diegenen die zich ingeschreven hebben nader bericht.

Aansluiten bij de delegatie

Je kunt je middels een mail aan de onderstaande contactpersonen opgeven voor de Belgisch/Nederlandse delegatie. Je wordt dan op de hoogte gehouden van het programma en wie er allemaal meereizen in de delegatie. Hieraan zijn geen additionele kosten verbonden. Deelname aan het welkomstdiner op 16 april is wel voor eigen kosten net als het inschrijven voor de conferentie (middels onderstaande link) en het boeken van de reis naar en het verblijf in Londen. We hebben wel een mooie kortingsregeling voor de conferentiebezoekers. Deze is niet gekoppeld aan een vroegboekperiode en geldt dus de hele inschrijfperiode.


Aanbieding voor de Belgische en Nederlandse deelnemers:

  • Standard conferentie toegang £1195 + BTW (oorspronkelijke prijs £1395 + BTW) 
  • Premium conferentie toegang £1295 + BTW (oorspronkelijke prijs £1495 + BTW) 
  • Aan het bezoeken van alleen de beurs zijn geen kosten verbonden


Inschrijven met korting Nederlands - Belgische delegatie

  • Discount code Standard pass – JM1195
  • Discount code Premium pass – JM1295


Accommodaties met korting

Onderstaande boekingssite heeft prijsafspraken met korting gemaakt met de omliggende hotels.

Ben je dus op zoek naar een accommodatie voor een voordelig tarief, klik dan hier.Mocht je nog extra vragen hebben dan kun je John May, Ger Driessen of Walter Schroven altijd benaderen.

John May - john.may@create-learning.nl

Ger Driessen - ger@anewspring.nl

Walter Schroven - walter@vov.be

Engeland

ExCeL London

One Western Gtwy 
London E16 1XL
Verenigd Koninkrijk 

£1195 excl. BTW

Standaard conferentie pas voor delegatieleden.

£1295 excl. BTW
Premium conferentie pas voor delegatieleden.

Beursbezoek is gratis.

Inschrijven

Discount code Standard pass – JM1195
Discount code Premium pass – JM1295