Over VOV

Stay Connected Cover

Doelstellingen

VOV lerend netwerk brengt L&D-professionals en geïnteresseerden samen om te inspireren, informeren en verbinden, en kennis te delen.

We gaan verbindingen aan met zusterverenigingen en partners, zoeken samen actief naar vernieuwingen in ons vakgebied en werken met andere enthousiastelingen aan de ontwikkeling van individu, team en organisatie.

Samen met onze stakeholders willen we:

  • De inhoudelijke evolutie rond leren en ontwikkelen bevorderen.
  • De ontwikkeling van individu en team in organisatie versoepelen.
  • Bijdragen aan een duurzame ontwikkeling van de theorie en praktijk van succesvolle en resultaatgerichte ontwikkelingsprocessen.
  • Het vakgebied en de ontwikkelingsprofessional meer visibiliteit en slagkracht geven in organisaties.

Opleiden én Ontwikkelen

VOV lerend netwerk is een opleidingsfacilitator. Dit betekent dat VOV vorming ondersteunt, maar zelf geen opleidingsverstrekker is. Hierbij staat de inhoudelijke evolutie van opleidingsdenken naar ontwikkelingsdenken centraal, en draait het om de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties. Vanuit de dagelijkse realiteit zien we de werkplek als relevantste leercontext, een plek om niet alleen formeel maar ook om informeel van elkaar te leren.

Content, Community & Collaboration

VOV faciliteert actieve ontmoetingen tussen deelnemers. Dit leidt tot een grote diversiteit aan leer- en netwerkmogelijkheden: zowel fysiek als virtueel, themagericht of algemeen, in grote of in kleine groepen.

VOV-leden gaan bij elkaar te rade voor de uitdagingen waar ze voor staan en werken samen antwoorden en oplossingen uit die kwaliteitsvol en gedragen zijn.

Lees hier meer over de interessante mogelijkheden die een VOV-lidmaatschap jou biedt.