Partners

VOV lerend netwerk werkt in co-creatie met leden en niet-leden. We zijn voortdurend op zoek naar partners in binnen- en buitenland waarmee we samen vernieuwing of verdieping kunnen realiseren. Op die manier blijven we niet alleen de vinger aan de pols houden, maar creëren we een netwerk van waaruit we de ontwikkeling van het vakgebied mee kunnen stuwen.

Nationaal

  • Epsilon - Association des Professionnels Francophones de la Formation. Onze Franstalige zustervereniging.

cropped-Epsilon_FINAL_sigle_web-3-2.jpg#asset:45787:url
Federgon- Federatie van partners voor werk. Federgon groepeert de wervings-, search- en selectiebedrijven, de outplacementbedrijven, de uitzendbedrijven, de project- en detacheringsbedrijven en de interim-managementbedrijven.
HRPublic - Professionalisering van human resources en organisatieontwikkeling in de openbare sector
HR@Work - HR@Work is een platform voor HR professionals
International Coach Federation Belgium - Opgericht in november 2002, groepeert de International Coach Federation beroepscoaches van België.
NetHRD, Vlaamse koepelvereniging met als leden VOV - Lerend Netwerk, PM Club en Vocap.
NeHRa - Networking and Human Resources advice. Netwerk voor vrouwelijke HR-managers.
PMClub - Personnel Managers Club. Vereniging voor professionals in personeelsbeleid, Vlaams forum voor eenieder die personeelsbeleid in organisaties mee gestalte geeft.
VOCAP - Beroepsvereniging voor Organisatie-, consumenten- en arbeidspsychologen.
VPD - Vereniging van Personeelsdirecteurs - De Vereniging van Personeelsdirecteurs is in 1951 opgericht en bestaat uit human resources- managers uit KMO¹s, grote ondernemingen, overheidsbedrijven of consulting- of dienstenvennootschappen.
SkillDeal - SkillDeal is een crowdsourcing applicatie. Het is op maat van een bedrijf of netwerk en laat medewerkers of leden toe om vragen aan elkaar te stellen, ervaringen te delen en kennis op te doen.

Internationaal

  • ASTD - American Society for Training and Development, Amerikaanse vereniging.
  • CIPD - Chartered Institute of Personnel and Development, de Engelse beroepsvereniging voor personeels- en opleidingsfunctionarissen.
  • ECLO - European Consortium for the Learning Organisation. Organisatie voor eenieder die vanuit het perspectief van de lerende organisaties wil vorm geven aan de ontwikkeling van mens en organisatie.
  • ETF - European Training & Development Federation
  • NVO2- Nederlandse Vereniging van HRD-Professionals in Ontwikkelen & Opleiden.