Werkplekleren en Artificial Intelligence; hoe ga je te werk?

Ontmoet Bob Mosher en Donald Clark LIVE op 14 november 2023! Ga met VOV naar een 'muzikale get together' in Nederland, waar Bob en Donald je meenemen in hun visie op Werkplekleren en Artificial Intelligence. Dit evenement is een samenwerking van Xprtise en Next Learning. Leden van VOV krijgen €50 korting op hun ticket en de kans om in gezelschap van een delegatie Vlaamse L&D-professionals naar Nederland te trekken!


Op dinsdagmiddag 14 november a.s. krijg jij de kans om Bob Mosher en Donald Clark live te ontmoeten. Op een unieke locatie in Dordrecht komen we met een grote groep L&D-professionals bij elkaar voor een 'muzikale get together' waar Bob en Donald je meenemen in hun visie op Werkplekleren en Artificial Intelligence.

Bob Mosher is Chief Learning Evangelist bij APPLY Synergies in Amerika. Hij ontwikkelde de 5 Moments of Need methodologie. Een praktisch model voor het realiseren van een hogere performance.

De Schotse EdTech ondernemer Donald Clark heeft 30 jaar ervaring in online leeromgevingen. Als CEO van Wildfire Learning maakt hij gebruik van artificiële intelligentie (AI) om snel online leerinhouden te leveren.

Ben jij erbij?

Wil jij aanwezig zijn bij dit unieke evenement in Bibelot - hét Poppodium van Dordrecht op dinsdagmiddag 14 november? Reserveer dan jouw ticket door een mailtje te sturen naar info@vov.be, zodat we samen kunnen afzakken naar Nederland. Wij bezorgen je de inschrijvingslink nadat we je mailtje ontvangen. Kosten voor dit event zijn 199 euro excl. btw en 149 euro excl. btw voor leden van VOV lerend netwerk. Het is ook mogelijk om een groepsaanvraag te doen. Neem hiervoor contact op met VOV.

Combinatieticket met 16 november?

Een combinatieticket met het ontbijtevent met Bob en Donald op 16 november 2023 is mogelijk. Kosten voor dit combinatieticket zijn 339 euro excl. btw. Je krijgt voor deze prijs twee keynotes, de mogelijkheid tot het stellen van vragen aan Bob Mosher en Donald Clark, ruimte om te netwerken met alle aanwezigen in de pauzes, live muziek én lekkere drankjes en hapjes.

Nederland

Bibelot

Noordendijk 148 
3311 RR Dordrecht
Nederland

€ 149

Excl. BTW en exclusief voor leden van VOV