VOV-Book & Breakfast: Beter, leuker, sneller - Ilona Boomsma

Tickets
Van 0,00 € t/m 30,00 €
Tickets ×
VOV-lid
Gratis
Niet-lid
Prijs excl. BTW
30,00 € 30.0 EUR
VOV lerend netwerk organiseert meerdere keren per jaar leerrijke Book & Breakfasts, waarbij een auteur zijn of haar boek komt voorstellen. Als deelnemer krijg je achteraf het boek mee naar huis.

Over deze Book & Breakfast

Optimaal ontwikkelen met generatieve AI

Beter, leuker en sneller werken met hulp van kunstmatige intelligentie. Wie wil dat nu niet?

In een snel veranderende wereld staat de Learning & Development (L&D) sector voor nieuwe uitdagingen; kunstmatige intelligentie transformeert de manier waarop we leren, trainen en ontwikkelen. Dit vereist actie en upskilling. Hoe? Dat leer je in dit handboek.

Dit praktisch naslagwerk – een spin-off van het recent verschenen en succesvolle Chatten met Napoleon – leert je effectief en verantwoord omgaan met de kansen en bedreigingen die AI biedt. Het biedt direct toepasbare inzichten en oplossingen voor de hedendaagse L&D-professional. Verrijkt met gastbijdragen van vooraanstaande figuren uit de sector, die elk hun unieke perspectieven en ervaringen delen. Daarbij wordt de inhoud geïllustreerd met talrijke praktijkvoorbeelden, waardoor theorie en praktijk samensmelten.

Over de auteurs

Barend Last: Voormalig leerkracht met een passie voor onderwijsinnovatie. Werkte jarenlang als onderwijskundig adviseur aan de Universiteit van Maastricht. Expert in blended learning, auteur van meerdere boeken over blended learning en AI en oprichter van adviesbureau Buro Mindshift.

Ilona Boomsma: L&D consultant met expertise in leren en transfer. Vertaalt wetenschappelijke inzichten naar de praktijk en streeft naar optimalisatie van de L&D praktijk. Medeoprichter van Bureau Reuring, gericht op het professionaliseren van mensen op het gebied van AI.

Jean-Luc Laval: Creatieve ondernemer met een hart voor didactiek en techniek. Van trainee tot oprichter van meerdere L&D-bedrijven. Eigenaar van een adviesbureau en medeoprichter van Bureau Reuring. Zijn visie: ‘Leren is geen oplossing, maar een uitkomst’.


Ook aansluiten bij de daaropvolgende VOV-Pitstop, waarbij we duiken in leerplatformen en authoringtools?

Schrijf je hier in

Partners

Programma

8:00 - 8:30
Onthaal
8:30 - 9:40

Book & Breakfast

Datum & Tijd
donderdag november 28, 2024
08:0009:40 (Europe/Brussels)
Locatie

Technicity.brussels

Researchdreef 26
1070 Anderlecht
België
--Technicity.brussels--
Krijg de routebeschrijving
Organisator

VOV lerend netwerk vzw

+32 3 454 59 70
info@vov.be
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.

Coördinatoren:

Walter Schroven

COMMUNITY MANAGER

 walter@vov.be

Suzy Kiss

MEDEWERKER ADMINISTRATIE 
EN EVENTS

suzy@vov.be

Tess Van Linden

MARKETING- EN COMMUNICATIEVERANTWOORDELIJKE

tess@vov.be