Maak kennis met het VOV-team en bestuur!

Dit is team VOV

De dagelijkse werking van VOV wordt in goede banen geleid door het VOV-team. De teamleden organiseren en coördineren de activiteiten en zijn een eerste inhoudelijk aanspreekpunt voor leden.

Walter Schroven

COMMUNITY MANAGER

Hey, Walter hier.

“Wie?” hoor ik je vragen. Gewoon Walter, geen ronkende naam, maar wel een gepassioneerde L&D'er. Een passie die 25 jaar geleden is beginnen groeien en die in de loop der jaren op heel diverse manieren gevoed is geweest. Eerst in het onderwijs, later in een paritair sectorfonds om vervolgens volledig te ontbolsteren binnen een multinational. 

Al die jaren heb ik stilletjes kunnen absorberen, kennis en vaardigheden mogen vergaren. En nu acht ik de tijd rijp om wat kennis en ervaringen te delen, om te challengen en misschien wel om hier en daar wat te kunnen inspireren. Ik voelde me dan ook meteen thuis als Community Manager bij VOV!

Suzy Kiss

MEDEWERKER ADMINISTRATIE EN EVENTS

Voordat ik bij VOV terecht kwam, heb ik samen met mijn man 20 jaar een parketbedrijf gerund. Ondertussen waren we lid geworden van BNI, een netwerk voor lokale ondernemers waar ik verschillende functies heb opgenomen zoals mentor-coördinator, begeleider van nieuwe groepen, gastvrouw, penningmeester.

Superinteressant en veel geleerd door uit mijn kot te komen (toonzaal).

Tot het lichaam van mijn man zei dat het goed geweest was. We hebben dit met veel liefde en passie gedaan.

Mijn verhaal was niet af. Ik wilde zo graag verder met netwerken en mensen ontmoeten. Mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging heeft me bij VOV gebracht. Eindelijk weer uit mijn kot.  

Mijn taak binnen VOV Lerend Netwerk samen met het huidige team is zorgen voor een goed verloop van events en de administratieve processen.

Tess Van Linden

MARKETING- EN COMMUNICATIEVERANTWOORDELIJKE

Hallo,

Mijn naam is Tess Van Linden en sinds begin 2022 maak ik deel uit van het VOV-team.

Als multidisciplinaire storyteller met een (gezonde) koffieverslaving neem ik de communicatie voor mijn rekening. Ik vertel je graag alles over nieuwe ontwikkelingen binnen L&D, nodig je uit voor de meest interessante (online) events en inspireer je nog het liefst aan de hand van boeiende gesprekken en boeken.

Veel groetjes van deze levenslange student,

Tess

Maak kennis met het VOV-bestuur

De Raad van Bestuur wordt samengesteld uit leden van de Algemene Vergadering. Zij sturen de dagelijkse werking en geven concreet uitwerking aan de beleidslijnen van VOV.

Christophe Benoit, penningmeester

Hai, ik ben Christophe, onderzoeker bij het Kenniscentrum Artificiële Intelligentie aan de EHB. Een trend deployer of digitale pioneer met de leuze ‘To boldly go where no man has gone before’. Een beetje fun theory kan er bij mij altijd bij. Mij boeit vooral het digitaal welzijn en human-technology interactie binnen de werkomgeving met gedemocratiseerde GenAI zoals ChatGPT.

Mathias Vermeulen

Mathias is oprichter van Winston Wolfe en auteur van het boek 99 problemen en L&D is  er (g)een van. Daarnaast is hij lid van het VOV-bestuur.

Vincent Goddeeris

Vincent is bedrijfsanalist bij CLdN en zetelt daarnaast in het VOV-bestuur.

Tiffany Motton

Hallo, ik ben een Learning Architect in hart en nie-uwsgierigheid, bij Mensura Learn&Connect. Hier leer ik elke dag bij over veiligheid en welzijn op het werk. Als ik niet achter mijn kleine kinderen aan ren, kan je me vinden achter een goed boek, onder een hoofdtelefoon met een podcastje in de oren of achter de pc, waar ik opleidingen ontwerp en strategieën uitdenk.

Annabel Tanghe

Annabel is een freelance digitaal projectmanager en (e)-learning expert. Daarnaast zetelt ze in het VOV-bestuur.

Ann D'Havé

Ik ben Ann en ben sinds lang, heel lang, lid van VOV lerend netwerk. Omdat ik dacht, kom laat mij eens iets terugdoen voor dit netwerk, stelde ik mijn kandidatuur voor de Raad van Bestuur. En kijk, ik ben verkozen. Ondertussen beheer ik zowat de personeelszaken binnen VOV. Maar met zo’n tof team is dat helemaal niet moeilijk.

Peter Mortier, voorzitter

Hallo, ik ben Peter en beroepsmatig ben ik Learning Advisor bij Paradigm. Ik leerde VOV kennen in 2001 en ben sindsdien de vereniging blijven volgen. Sinds een jaar of tien zit ik in de Raad van Bestuur, want naast ‘leren’, in de breedst mogelijke betekenis, vind ik het ook belangrijk dat je je ergens voor engageert. Dat er continuïteit is in wat we bieden. Als Voorzitter combineer ik dus beide: liefde voor het L&D-vak en een hart voor het verenigingsleven.

Winnie Valbracht, ondervoorzitter

Hallo, ik ben Winnie en al jaren enthousiast lid van VOV. Sinds 2018 zetel ik als ondervoorzitter in het VOV-bestuur. Ik ben al vanaf het begin van mijn loopbaan actief in leren en ontwikkelen, eerst in software training, later in digitaal leren. Vandaag ben ik ook stichtend vennoot van The Compass Belgium met focus op de duurzame employee journey. Naast mijn liefde voor leren ben ik ook een fervent hockeyer.

Zetelen daarbij in de Algemene Vergadering

De Algemene Vergadering bepaalt de strategie van VOV en keurt de jaarlijkse begroting goed. Zij heeft beslissingsbevoegdheid.


Liesbeth Ponsaerts

Liesbeth is opleidingsverantwoordelijke postgraduaat leiderschap bij de Arteveldehogschool én freelance L&D-expert. Daarbij zetelt zij in de Algemene Vergadering van VOV lerend netwerk.

Carl Callewaert

Carl is co-creator work out room bij VDAB en zetelt daarbij in de Algemene Vergadering van VOV lerend netwerk.