Ontdek hier de L&D en HR-activiteiten op onze radar

VOV brengt L&D'ers samen rond verschillende onderwerpen om kennisdeling mogelijk te maken. Dat doen we niet alleen met onze eigen activiteiten, maar ook door samen te werken met verschillende (buitenlandse) instanties. Als lid van VOV kan je met korting deelnemen aan deze partneractiviteiten.

Ontdek hier het aanbod!

Werkplekleren en Artificial Intelligence; hoe ga je te werk?

Ontmoet Bob Mosher en Donald Clark LIVE op 14 november 2023! Ga met VOV naar een 'muzikale get together' in Nederland, waar Bob en Donald je meenemen in hun visie op Werkplekleren en Artificial Intelligence. Dit evenement is een samenwerking van Xprtise en Next Learning. Leden van VOV krijgen €50 korting op hun ticket en de kans om in gezelschap van een delegatie Vlaamse L&D-professionals naar Nederland te trekken!

Lees meer

De Kracht van Blended Leren: Community Event

Tijdens dit seminarie-event op donderdag 23 november 2023 maak je kennis met het infopunt e-leren platform en het potentieel van blended leren. Ontdek nieuwe inzichten en methodologieën om je leerervaring naar nieuwe hoogten te tillen! Dit Community Event wordt georganiseerd door VDAB in samenwerking met Acco, EdTech Station en VOV lerend netwerk.

Lees meer

ATD 2024

Natuurlijk gaan we ook in 2024 weer met een goed bemande Lowlands Delegatie (BE - NL) naar ATD. 's Werelds grootste conferentie op gebied van Talent & Learning Development vindt plaats van 19 t/m 22 mei 2024 in het Ernest N. Morial Convention Center in New Orleans (VS). Ga je graag met ons mee? Volg onze startmeeting in januari en kom alles te weten over het verloop van zo'n reis met VOV en onze Nederlandse zustervereniging Develhub naar de Verenigde Staten.

Lees meer