Ontdek hier de L&D en HR-activiteiten op onze radar

VOV brengt L&D'ers samen rond verschillende onderwerpen om kennisdeling mogelijk te maken. Dat doen we niet alleen met onze eigen activiteiten, maar ook door samen te werken met verschillende (buitenlandse) instanties. Als lid van VOV kan je met korting deelnemen aan deze partneractiviteiten.

Ontdek hier het aanbod!

Book Launch: The Learning Mindset

An exclusive book launch at the Port House of Antwerp, supported by a debate with experts on leadership, innovation and being human. VOV-members get a 15% discount! 

Lees meer

De Boekenlunch: Spelen werkt!

Spelend leren is niet alleen leuk, het is ook een van de krachtigste manieren om competenties te versterken. En toch worden spelelementen in educatie nog vaak over het hoofd gezien. In het boek “Spelen Werkt" laten Karen Sikkema en Michiel van Eune je zien hoe je Game Based Learning gemakkelijk toepast in je werkomgeving. Met een concreet stappenplan, inspirerende voorbeelden en theoretische inzichten, bewijzen deze pioniers in Game based Learning en Gamification hoe leren zowel avontuurlijk als interactief kan zijn. Tijdens deze online boekenlunch van 4/09 duik je samen met Karen in dit prijswinnende boek, bekroond in Nederland als Managementboek van het jaar 2023. 

Lees meer