Ontdek hier de L&D en HR-activiteiten op onze radar

VOV brengt L&D'ers samen rond verschillende onderwerpen om kennisdeling mogelijk te maken. Dat doen we niet alleen met onze eigen activiteiten, maar ook door samen te werken met verschillende (buitenlandse) instanties. Als lid van VOV kan je met korting deelnemen aan deze partneractiviteiten.

Ontdek hier het aanbod!

Next Learning 2024: Connecting the Dots (NL)

Leren is verbinding. We versterken niet alleen de verbindingen tussen neuronen, maar ook die tussen leren en werk, leerdoelen en organisatiedoelen, en data voor inzicht. Tijdens Next Learning 2024, op woensdag 10 april, gaan we dieper in op systemisch kijken en ontdekken we hoe leren deel uitmaakt van een ecosysteem. Net zoals in de natuur, waar alles in evenwicht is, streven we naar een optimaal werkend L&D-systeem voor vernieuwing en duurzame groei. Versterk leren door verbinding: ontdek, begrijp en groei. Kom naar Next Learing 2024. Als lid van VOV krijg je maar liefst € 600,- korting op een deelnameticket!

Lees meer

Workshop: Game on! Al spelend je competenties versterken

Stap op 15 april, 6 mei of 28 mei in de wereld van Game Based Learning en ontdek hoe je spelenderwijs competenties kunt versterken.  Na een inspirerende keynote ga je aan de slag met twee interactieve leerspellen. Maar er is ook ruimte voor didactische verdieping, reflectie en vragen. Via de spellen verken je de kracht van Game Based Learning op een praktische manier en ontdek je hoe deze innovatieve benadering persoonlijke en professionele ontwikkeling verrijkt.

Lees meer

Workshop: It all starts with a "Leergoestingske"

Onze maatschappij verandert en nieuwe uitdagingen liggen op de loer.  De samenleving is een hogesnelheidstrein. Wil je aan boord blijven, dan heb je leergoesting nodig. Leergoesting is meer dan simpelweg willen leren. Het gaat over het doelgericht en efficiënt gebruik van je hersenen voor persoonlijke groei en competentieontwikkeling. Wil je echt leren? Dan heb je een groeimindset nodig. Zo houd je de regie over je eigen leven, bevorder je wendbaarheid en veerkracht en bereik je professioneel meesterschap. Dat zijn vandaag belangrijke troeven om een duurzame loopbaan en/of een succesvolle onderneming te leiden. Op 23 april of 13 mei duik je hier helemaal in!

Lees meer

Learning Technologies 2024 (VK)

Learning Technologies (17 & 18 april 2024 - Londen, VK) is het jaarlijkse event voor L&D-professionals (zowel ontwikkelaars, consultants en beslissers) die goed zicht willen hebben over de technologische ontwikkelingen in het L&D-vakgebied. Ga mee met de BE-NL delegatie en geniet van mooie kortingen, extra activiteiten, exclusieve meet & greets, netwerkmomenten en nog zoveel meer! 

Lees meer

ATD 2024 (VS)

Natuurlijk gaan we ook in 2024 weer met een goed bemande Lowlands Delegatie (BE - NL) naar ATD. 's Werelds grootste conferentie op gebied van Talent & Learning Development vindt plaats van 19 t/m 22 mei 2024 in het Ernest N. Morial Convention Center in New Orleans (VS). Ga je graag met ons mee? Volg onze startmeeting in januari en kom alles te weten over het verloop van zo'n reis met VOV en onze Nederlandse zustervereniging Develhub naar de Verenigde Staten.

Lees meer