BEVRAGING: opleidingsnoden bij bedrijven omtrent de Arbeidsdeal

2 mei 2023 in
VOV lerend netwerk vzw
| Nog geen reacties

VIVES/Brugge Business School lanceert een bevraging over de opleidingsnoden binnen bedrijven omtrent het opleidingsrecht voor werknemers teneinde de huidige behoeftes binnen bedrijven in kaart te brengen. Door deel te nemen aan de enquête help je hen het opleidingsaanbod hier maximaal op af te stemmen. Bovendien worden de resultaten van dit onderzoek gedeeld met VOV lerend netwerk.


Wie dacht dat leren ophield op het moment dat je de schoolbanken verlaat, heeft het bij het verkeerde eind.

Inmiddels heeft de wetgever dit ook vertaald in het opleidingsrecht voor werknemers via de nieuwe Arbeidsdeal. De kloof tussen de academische wereld en de bedrijfswereld is echter nog groot.

Vaak is een langlopende opleiding te intensief in combinatie met werk en gezin, of is het aanbod onvoldoende afgestemd op de opleidingsnoden binnen bedrijven.

Daarom wil de VIVES/Brugge Business School verder inzetten op kortlopende opleidingen in de vorm van expert classes.

Teneinde de huidige behoeftes binnen bedrijven in kaart te brengen, lanceren ze een korte bevraging zodat ze het aanbod van kortlopende opleidingen hier maximaal op af kunnen stemmen.

Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal 5 minuten. Aarzel niet om deze vragenlijst ook door te sturen naar collega’s binnen het HR of L&D departement van je onderneming of andere stakeholders die met deze materie zijn begaan.

De resultaten van dit onderzoek zullen met VOV lerend netwerk gedeeld worden. Hou dus zeker onze website in de gaten voor meer info over het onderwerp.


Deel deze post
Labels
Aanmelden om een reactie achter te laten