Netwerkpagina

Welkom in het VOV-netwerk!

Bij VOV zijn we ervan overtuigd dat je met een sterk netwerk meer bereikt. Als lid van VOV kan je deze pagina gebruiken om kennis en ervaringen met elkaar te delen, maar ook om elkaar vragen te stellen en van elkaar te leren.

Dit platform is niet bedoeld om commerciële boodschappen te verspreiden of om vacatures te plaatsen. Berichten van die aard zullen dan ook verwijderd worden. Hou het verder netjes en beleefd.

Veel leerplezier!

0

Veerkracht - tips rond training

Avatar
Tiffany Motton

Hi all 


Voor een medewerker ben ik op zoek naar een training rond veerkracht. Ik ben de usual suspects aan het contacteren maar misschien zijn er wel mensen die ik hier nog in moet leren kennen :-) 


Alvast merci voor de tips !

Avatar
Negeren
1 Antwoord
0
Beste antwoord

Beste Tiffany,

Vanuit CoCoReCo werken we vooral via paardencoaching aan veerkracht. Een gebrek aan veerkracht komt vaak vanuit belemmerende overtuigen, familiewaarden, e.d. Paarden geven een directe spiegel. Contacteer me gerust op 0475/38 42 93 of henk@cocoreco.be om hier verder over te praten.

Groeten

Henk Van 't Net

www.cocoreco.be

Avatar
Negeren

Jouw antwoord

Probeer alsjeblieft een substantieel antwoord te geven. Als je wou reageren op de vraag of het antwoord, gebruik daarvoor de community tool. Denk er aan dat je je antwoorden altijd kan herzien - geen nood om dezelfde vraag twee keer te beantwoorden. Vergeet ook niet om te stemmen - Het helpt de beste vragen en antwoorden te selecteren!